Palvelut

Varustemyynti

Lisätiedot löydät yläpalkin kohdasta varustemyynti.

Tilavuokraus

Tiloissamme on reilunkokoiset sosiaalitilat suihkuineen niin miehille kuin naisillekin, myymälätila sekä toimila hierojalle sekä tatuoijalle jotka toimivat tiloissamme omilla yrityksillään. Varsinaisia vuokrattavia tiloja on meillä kaksi erillistä tai nämä yhdistettynä yhteen isompaan kokonaisuuteen. Salilla on kaksi erillistä tilaa, isosali sekä pikkusali. Vuokrauksia voidaan räätälöidä joko kertaluontoisesti tai jatkuvana toimintana, asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Isosali

Isonsalin puolella lattiamateriaalina judotatami, jota salissa yhteensä noin 100 neliötä (lisäksi kehä- sekä säkkialue).

20170207_155518.jpg

20170213_112336.jpg

Pikkusali

Pikkusalin lattiamateriaalina palatatami, jota salissa yhteensä noin 50 neliötä, lisäksi säkit, painot yms treenivälineitä.

20170213_112352.jpg


Näitä tiloja vuokrataan seuroille, ryhmille sekä yksityisille henkilöille.  Kysy rohkeasti!

 

Ohjatut liikuntatunnit

Yritys järjestää myös erilaisia ohjattuja liikuntatunteja, lisätietoa näistä löydät "lajit"-kohdasta sekä aikataulut löydät kohdasta "varauskalenteri".

 

Räätälöidyt liikuntatapahtumat

Esimerkiksi polttari- ja kaveriporukoille, urheiluseuroille, yrityksille (mm. TYKY) sekä myös yksityistunnit. Liikuntatapahtuma räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Kysy lisää sähköpostitse fightclubkouvola@wippies.fi!

Lihashuolto

Hierontapalveluista tiloissamme vastaa omalla yrityksellään HyväHieronta - niminen yritys
Täältä löydät heidän yhteystiedot!

Tatuoinnit

Tatuoinnit tiloissamme tekee omalla yrityksellään Inkivääri Tattoo - niminen yritys
Täältä löydät heidän yhteystiedot!