LAJIT

Kuntothai

Mukaan voit tulla milloin vain!
Harjoitukset tiistaisin klo 17.30-18.30 sekä lauantaisin klo 12-13.15.
Tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tunneilla opit thainyrkkeilyn perusteita,
opit puolustamaan itseäsi,kuntosi kasvaa ja rasvaa palaa.
Kurssilla ei ole otteluharjoittelua eikä kontaktia kaveriin vaan tekniikat tehdään välineisiin. Kurssille saa osallistua miehet sekä naiset, nimellinen ikäraja 14 vuotta.

Varustuksena olisi hyvä olla t-paita, verkkarihousut tai shortsit. Treenaamme
paljain jaloin, joten sisäkenkiä ei tarvitse. Kertamaksu 8€ tai kymppikortti 65€.

Junnuthai

8-13 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu ryhmä, mukaan voit tulla milloin vain!

Harjoitukset kaksi kertaa viikossa, maanantaisin & torstaisin klo 17-18. Treeneissä käydään läpi
thainyrkkeilyn perusteita sekä kohotetaan kuntoa sopivin lihaskuntoliikkein. Harjoitteet tehdään
aina valvotusti joten harrastaminen on turvallista. Treeneissä tekniikat tehdään parin tai välineiden kanssa. Pidempään treenanneet  voivat myöskin hankkia varusteita ja voivat varusteiden kanssa tehdä paritekniikoita parin kanssa.

Varustuksena olisi hyvä olla t-paita, verkkarihousut tai shortsit. Treenaamme
paljain jaloin, joten sisäkenkiä ei tarvitse. Kertamaksu 8€ tai kymppikortti 65€.
Tule ja tutustu!Voima & Kehonhuolto 

TAUOLLA TOISTAISEKSI

Mukaan voit tulla milloin vain, et tarvitse aiempaa kokemusta

Sunnuntaisin tatamilla klo 15-16, kertamaksu 8€ / kymppikortti 65€
Varustuksena olisi hyvä olla t-paita, shortsit tai löysät housut sekä paljain jaloin. Uudistuksena kehonhuolto tuntiin on lisätty voima-osuus joka sopii jokaiselle liikkujalle erinomaisesti! Yleisesti ottaen tunti alkaa niveliä ja lihaksia treeniin valmistavalla lämmittelyllä. Lihaskunto-osuus painottuu toiminnallisiin voimaliikkeisiin, käyttäen välineinä kehonpainoa, kahvakuulia ym.

Brazilian Jiu-jitsu / Lukkopaini


Brazilian jiu-jitsu on judosta ja ju-jutsusta kehitetty nykyaikainen ja toimiva kamppailulaji, joka keskittyy vahvasti maassa käytävään kamppailuun. Lajille ominaisia tekniikoita ovat alasviennit sekä maassa tehtävät lukot ja kuristukset. Lukkopaini hyvin lähellä Brazilian jiu-jitsua mutta ilman pukua. Lisätiedot sekä treeniajat näet Kombat Klubi Kouvolan sivuilta.

Vapaaottelu

Vapaaottelu on kamppailu-urheilulaji jonka säännöt sallivat monipuolisten pysty- ja mattotekniikoiden käytön. Tavoitteena on voittaa ottelu käyttämällä sallittuja iskuja sekä lukkoja Lisätiedot sekä treeniajat näet Kombat Klubi Kouvolan sivuilta.

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily polttaa rasvaa ja kehittää kestävyys- ja lihaskuntoasi. Jos mietit tehokasta aerobista liikuntaa, kuntonyrkeily on erinomainen vaihtoehto. Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan nyrkkeilyliikkeitä ja tekniikkaa ilman ottelemista ja kontakteja. Halukkaat pääsevät myös ottelemaan. Kuntonyrkkeily antaa haasteita niitä kaipaaville ja siinä pystyy kehittämään itseään miten paljon vain.

Kuntonyrkkeily sopii kaikille ja kaikenikäisille, jotka haluavat nostaa kuntoa monipuolisesti ja parantaa kehonhallintaa. Erityisen hyvää se tekee istumatyötä tekeville ihmisille, jotka kärsivät niska-hartiaseudun ja selän ongelmista. Kuntonyrkkeily sopii hyvin myös niille, jotka eivät innostu jumppien askelkuvioista, mutta kaipaavat ohjaajan kannustusta.

Aloittelija tarvitsee vain t-paidan, verkkarit, sisäliikuntakengät, vesipullon, pyyhkeen ja avoimen mielen. Saliltamme, voit lainata hanskat ja muut tarvittavat välineet. Harrastuksen jatkuessa moni hankkii yleensä omat hanskat ja varusteet. Lisätiedot sekä treeniajat näet Kombat Klubi Kouvolan sivuilta.

Thainyrkkeily

Thainyrkkeily on pystyottelulaji, jossa tekniikkavalikoimaan kuuluvat erilaiset lyönnit, kyynärpäälyönnit, potkut, polvipotkut, kiinniotto- ja puolustustekniikat sekä pystypaini eli thaipaini. Matossa otteleminen ei kuulu lajiin. Ottelut käydään nyrkkeilykehässä kehätuomarin valvonnan ja arvostelutuomareiden ottelijoiden tekniikoiden arvostelun alaisuudessa. Lisätiedot sekä treeniajat näet Thai-kickboxing clubin sivuilta.

Jokainen tuntimme suunnitellaan siten, että harrastajan turvallisuus on ensisijaisena tekijänä, huomioithan kuitenkin ettei yrityksellämme ole harrastajille vakutuusta joten huolehdithan oman henkilökohtaisen vapaa-ajanvakuutuksesi kuntoon.